Skipfeart - Klein Artis

Skipfeart - Klein Artis

Jaar/periode

Ca. 1925

Beschrijving

Skipfeart, +/- healwei jierren '20.
 
It skip "Klein Artis" leit hjir yn de Skipfeart. Op dit skip wienen allegear bisten te besjen, in soarte fan farrende bistetún.
Links is de direkteurswenning te sjen wêr't yn dy tiid Hette A. Jellema wenne, no wenje Johan Timmermans en syn frou Elly Timmermans-Hoekstra hjir noch mei harren gesin.
Rjochts is de molkfabryk te sjen, hjoed de dei is de fabryk omtovere ta in soarchkompleks mei apparteminten en romte foar ûnder oaren de dokter, in kapster en berneopfang.
 

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.