Sigerswâld - Jan Wessels Nijhuis

Sigerswâld - Jan Wessels Nijhuis

Beschrijving

Op deze foto staat de boerderij waar o.a. de familie Jan Wessels Nijhuis een jaar of 12 woonde. Hij stond aan het pad dat in de bocht aan De Broek begint en naar Sigerswâld liep. Eigenlijk zo'n beetje op de plek waar nu de Wâldwei loopt. De boerderij was eigendom van de familie Kooistra/Kroese.

 

Hieronder een Google-kaartje met De Broek 7. Op de satellietfoto kun je de loop van het zandpad langs de sloot naar de andere kant van de Wâldwei nog goed volgen.

Op de kaart

Hieronder deze lokatie op de kaart. Sleep het poppetje naar de straat om in Streetview te komen.

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.