Voetbal - 1952

Voetbal - 1952

Jaar/periode

1952

Beschrijving

Fuotbal, 1952.
Moaie âlde kampioensfoto fan de junioren fan "Garijp".
Dit jier bestiet fuotbalferiening VenV'68 50 jier, earder waard der dus ek al fuotballe yn Garyp.
"De Garijp-junioren, kampioen van de 3e kl. F.V.B."
De nammen binne:
Boppeste rige: Sjirk Bruining (leider), Age Dijkstra, Jaap Wijma, Bauke van der Meer, Gauke Jansma, Gerrit Kloosterman, Jouke Kloosterman.
Ûnderste rige: Tjipke Winia, Jeen Wester, Egbert van Dijk, G. Vaartjes, Gurbe Postma.

Foto komt út it argyf fan Minke Douma-Bruining, dochter fan Sjirk Bruining.

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.