Dorpsfeest eind 50-er jaren

Dorpsfeest eind 50-er jaren

Jaar/periode

eind 50-er jaren

Beschrijving

Achterste rij vlnr
Wessel Nijhuis, Jan Sibma, Teije van der Laan, Lieuwe Hoekstra, Sjoerd Sibma, Pals Wagenaar
Voorste rij vlnr
Symen Spoelstra, Anneke v.d.Velde (zuster van Eppie), ..... , Hendrik de Haan, ..... , Pieter Noordmans, T. Roorda, Anneke Sibma, ..... , Lieuwkje Wobma, Sipke de Vries, G.v.d.Veen

de periode eind 50-er jaren is geschat...

Aldgaryp.nl is een archief en verzamelplaats voor oud beeldmateriaal van en over Garyp.

De site is via het hoofdmenu verdeeld in een aantal hoofditems met subitems. Alle items (categorieën) zijn nog niet gevuld, omdat er bewust voor gekozen is alle moois niet in één keer aan te bieden. De bezoeker moet nieuwsgierig blijven en later nog eens terugkeren.

Om meteen te kunnen bekijken hoeveel foto's een bepaalde categorie bevat klik je het best eerst even op het hoofditem in de menubalk hierboven. Je krijgt dan een overzicht van alle categorieën met tussen haakjes het aantal afbeeldingen  uit die categorie. Je hoeft dan niet alle subcategorieën eerst door te werken om te kijken of er wat in staat.

En via het menu-item *Nieuw kun je eerst de laatst toegevoegde items bekijken. Je hoeft dan niet eerst alle categorieën te openen om te kijken of er iets nieuws bij zit.

De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal. Hou 'm dus in de gaten!
Lees het artikel hieronder ook even omtrent het ontstaan en doel van deze website.
Veel plezier!!

En... stuur ons beslist uw eigen waardevolle documenten en foto's, of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Geef ook correcties door als een naam of jaartal niet klopt.